Шампионът Лудогорец призова феновете за подкрепя в двубоя срещу ХИК. Мачът от

...
Шампионът Лудогорец призова феновете за подкрепя в двубоя срещу ХИК. Мачът от
Коментари Харесай

Лудогорец отвърна на ЦСКА: Клипчета с Текпетей няма да пускаме, мачът е в историята

Шампионът Лудогорец призова почитателите за поддържа в дуела против ХИК. Мачът от груповата фаза на Лига Европа ще се играе в четвъртък от 22.00 часа в Разград.

" Скъпи почитатели на Лудогорец, обичаният ни тим реализира значима победа против ЦСКА - София и прибави три точки в битката за купата. Това бе скъп триумф в сложен миг.

Момент, в който българският първенец води здрава борба за излизане от групата в Лига Европа с топ тимовете на Рома и Бетис и коравите скандинавци ХИК. Използваме случая да ви благодарим за поддръжката и вярата в позитивния резултат в понеделник вечер ", се споделя в изказване на клуба.

" Футболът е игра, в която най-важното е да вкараш един гол повече от съперника и да вземеш цялостен актив от точки. В този смисъл няма да спорим с анализаторите, които постановат тезата, че Лудогорец е играл едва.

Точно тези анализатори съзнателно пропущат, че преди три дни " орлите " изиграха доста тежки 90 минути на изкуствения терен в Хелзинки в свирепа борба със здравите финландци. И че след два дни тази борба ще се повтори. Ние се гордеем с труда на нашите момчета и знаем, че ще продължат да ни радват със мощни игри, каквито нееднократно демонстрираха ", прибавят от Лудогорец.

" Мачът с ЦСКА към този момент е в историята. Клипчета с Текпетей няма да пускаме. Готвим се с цел да идващото тестване - семейството на ХИК в четвъртък. Мач с голям залог за Лудогорец.

Двубой, от които зависи бъдещето на отбора в евротурнирите. Единадесеткратните първенци още веднъж имат невероятния късмет да завършат на второ място в групата и да се класират за елиминационната фаза напролет на идната година. И то в борба с Рома на Жозе Моуриньо. Италианският гранд, воден от фамозния португалски експерт, бе надвит един път на " Хювефарма Арена " в Разград.

Може да бъде надвит и в борбата за излизане от групата. Но на пътя на " орлите " още веднъж е финландският ХИК. Лудогорец пропусна успеха в Хелзинки, само че може да я реализира на " Хювефарма Арена " в четвъртък.

С поддръжката на всички вас. На правилните си почитатели, които са зад тима във всяка борба, каквато следва в четвъртък. Да бъдем на стадиона в четвъртък и да подкрепим момчетата против ХИК! ", пишат още от управлението на Лудогорец.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР